Sunset Boulevard (3 Of 7)

En arbejdsplads, der

smager af mere 

Gør karriere hos Sunset Boulevard
Der er fastfoodkæder, og så er der os – Sunset Boulevard. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, med højt til loftet og mange fede karrieremuligheder. Vi jagter talentet, sætter en ære i professionel og personlig udvikling og fejrer dine fremskridt, så snart de viser sig. Derfor er et job hos os ikke bare en mellemstation; det er en mulighed, der smager af mere.

Lad os være helt ærlige: Vi forventer også ret meget af dig. I Sunset Boulevard vil vi nemlig levere, og der er sjældent særlig langt fra tanke til handling. Derfor forventer vi, at du har et veludviklet servicegen, en vilje til at ville og modet til at prøve - også når opgaven virker svær.

Vi har tårnhøje forventninger til din udvikling. Men bare rolig, det er ikke kun vores gæster, vi ønsker at skabe den bedst mulige oplevelse for; det gælder også vores ansatte. Vi er med dig hele vejen og igangsætter din træning, allerede inden du trækker i uniformen første gang. Vi støtter og hjælper dig undervejs på din rejse fra nyansat til stjernespiller på et hold, der præges af ambitioner, samarbejde og godt humør.

Vi er nemlig ikke bare et sted, hvor man får løn. Udadtil er vi en fastfoodkæde, men indadtil er vi meget mere end det. Vores restauranter er hjemsted for stærke relationer, gode oplevelser, fællesskab og personlig udvikling, og vores mål er hver dag at skabe hundredevis af gode oplevelser – både for vores gæster, men også for hinanden.

Vi har fuuuld fart på og mangler altid nye, dygtige spillere på holdet. Så hvad siger du? Vil du have en bid af karriereburgeren? Nedenfor får du en forsmag på dine muligheder. Find den stilling, du mener, der passer bedst til dig og send os så din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se ledige stillinger

Sunset 2168

Bliv en del af 

Sunset Familien

Engageret, modig, serviceminded og en teamplayer. Lyder det som dig?
Så tjek vores ledige stillinger herunder.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet!

 

Se ledige stillinger